Kapitalfond køber igen op i FLSmidth-aktier

Svenske Altor Invest er nu nået op på en ejerandel af FLSmidth på 14,9 pct. efter nye aktieopkøb i den danske ingeniørkoncern.
Altor ahr siden januar været storaktionær i FLSmidth. | Foto: Jens Dige/Ritzau Scanpix
Altor ahr siden januar været storaktionær i FLSmidth. | Foto: Jens Dige/Ritzau Scanpix
af marketwire

Den svenske kapitalfond Altor har via Altor Invest har købt yderligere 2,21 mio. aktier i den børsnoterede danske koncern FLSmidth for 315 kr. per styk, rapporterer Bloomberg News torsdag.

Dermed har Altor Invest øget sin andel i det danske ingeniørkoncern, der leverer udstyr til cementindustri og minedrift, til 14,9 pct. 

Det er samtidig den grænse, Altor tidligere har bebudet at holde sig under frem mod kvartalsregnskabet fra FLSmidth 30. september. Altor Invests første storopkøb i FLSmidth-aktier blev meldt ud tilbage i januar i år.

Aktien lagde sig fra handelsstart torsdag i toppen af det toneangivende danske aktieindeks C25 med et plus på 5,6 pct. til 300,60 kr. De forudgående dage var aktiekursen faldet oven på et svagt regnskab.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også

"Fra en virksomhedsbetragtning har det været en sund proces, men har også givet anledning til flere udtrædelser, end vi normalt ville se," lyder det fra Steen Rode, ledende partner hos Bech-Bruun. | Foto: Nikolai Linares

Fire partnere forlader Bech-Bruun

For abonnenter