Watch Medier

Better Collective på opkøbstogt i Danmark – overtager Tipsbladet

Den globale sportsmediegruppe vil stå stærkere i det danske medielandskab og har overtaget det kendte fodboldblad for 48,5 mio. kr. 

Foto: Ernst van Norde

Ejerskabet af det kendte fodboldblad Tipsbladet.dk skifter nu hænder. 

Hidtidig ejer Henrik Stegger Nielsen har solgt fodboldbladet til den internationale sportsmediegruppe Better Collective for 48,5 mio. kr., oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Ejerskiftet sker 2. oktober og sikrer Better Collective en større position i det danske sportsmedielandskab med overtagelsen af bladet, der er kendt for sin fodbolddækning. Indledningsvis som trykt magasin og de senere år på tværs af digitale kanaler.

”Jeg er meget stolt over, at vi har købt Tipsbladet, som i godt 75 år har været et anerkendt og bredt anvendt sportsmedie i Danmark. Opkøbet passer perfekt til vores vision at blive den førende digitale sportsmediegruppe og vores strategi om at opkøbe stærke mediebrands med et loyalt publikum,” udtaler Jesper Søgaard, der er medstifter og adm. direktør i Better Collective.

Tipsbladet er det ældste fodboldmagasin i Norden, og den digitale version har siden 2000 opbygget en læserbase på 6,8 mio. månedlige besøg ifølge egen opgørelse. Mediet indgår ikke i Dansk Online Index’ trafikmåling.

Ambitionen er at bygge videre på Tipsbladets indhold på tværs af kanaler for at udbygge mediets position, også på annoncemarkedet, fortæller Esben Skou Vinther, der er vice president i Better Collective.

”Tipsbladet og mediets medarbejdere har opbygget en unik position på det danske sportsmarked og er et medie, der vil supplere vores danske medieportefølje på en god måde. Vi vil investere i udviklingen af Tipsbladet.dk for yderligere at styrke indholdet på tværs af digitale kanaler. Dermed vil Tipsbladet blive en endnu mere attraktiv annoncepartner for virksomheder, der ønsker at aktivere deres brand i en relevant sportskontekst.”

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs