Watch Medier

Dansk fodboldklub forhandler med udenlandsk investor

Den tidligere superligaklub AC Horsens ser positivt på en henvendelse fra en udenlandsk investor. Klubben oplyser ikke investorens identitet.

AC Horsens i kamp på Lyngby Stadion i foråret. | Foto: Jens Dresling

AC Horsens kan være på vej på udenlandske hænder.

Mandag oplyser klubben på sin hjemmeside, at en potentiel udenlandsk investor har vist interesse for at købe sig ind i den østjyske fodboldklub fra den næstbedste danske række.

Klubbens ledelse har vurderet henvendelsen og er nået til enighed om at indlede forhandlinger med den potentielle investor.

”Fokus har været på at sikre fælles værdier, den rigtige kemi og de rigtige faglige kompetencer, der skal til for at videreudvikle klubbens sportslige sektor i samarbejde med klubbens akademi,” skriver AC Horsens.

”Det er hensigten at opnå en aftale, hvor den potentielle investor tilfører kapital, samtidig med at den nuværende kreds af aktionærer fortsat er en del af klubben,” lyder det.

Klubben vil ikke oplyse mere, før man enten er nået til enighed med den potentielle investor, eller forhandlingerne er brudt sammen.

AC Horsens rykkede i sidste sæson ud af Superligaen og er lige nu placeret i 1. division.

Klubben har fået en svingende start på sæsonen og er derfor placeret som nummer seks i tabellen.

Mere fra Watch Medier

Pensionskasse frikendes i konkurrencesag

Retten i Lyngby har afsagt dom i sag fra 2017, hvor PKA og Danica gik sammen om et tilbud på pensionsordningen for medarbejdere hos det daværende Dansk Supermarked.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs