Magnus Kjøllers ejendomsportefølje runder 800 millioner efter jysk opkøb

Med overtagelsen af det fulde ejerskab for SQM Ejendomme udvider den Dubai-baserede investor Magnus Kjøller sin ejendomsportefølje med over 200 lejemål i og omkring Randers.
Magnus Kjøller er selv oprindelig fra Nordjylland og er i dag bosat i Dubai. | Foto: PR / Kjøller
Magnus Kjøller er selv oprindelig fra Nordjylland og er i dag bosat i Dubai. | Foto: PR / Kjøller

Siden stiftelsen af selskabet Kjøller Ejendomme i 2015 er det gået stærkt for ejendomsselskabet. Nu fortsætter væksten med overtagelsen af det fulde ejerskab af SQM Ejendomme og de over 200 lejemål i porteføljen, som Kjøller Ejendomme har haft indirekte delvist ejerskab i de seneste fire år. Det oplyser selskabet torsdag. 

Lejemålene er primært placeret i Randers og omegn, og er med til at understøtte Kjøller Ejendommes strategi om at udvide og styrke positioneringen omkring den jyske E45 motorvej, fremgår det.

Med transaktionen består Kjøller Ejendommes portefølje nu på omtrent 450 lejemål fordelt på ca. 50.000 kvm – til en estimeret værdi på ca. 800 mio. kr.

“Kjøller Ejendomme er allerede solidt etableret i Aalborg og omegn, og nu er det tid til at udvide for at fremtidssikre selskabet yderligere. Derfor er vi meget tilfredse med den seneste transaktion, som er med til at cementere vores position på det jyske ejendomsmarked,” udtaler Steen Royberg, bestyrelsesformand for Kjøller Ejendomme, om det nye opkøb.

SQM Ejendomme så dagens lys i 2019 og er et samarbejde mellem Lasse Klitgaard og serieinvestor Magnus Kjøller, der selv oprindelig er fra Nordjylland, men i dag er bosat i Dubai. 

Selv om SQM Ejendomme overtages, fortsætter samarbejdet med Lasse Klitgaard, der indtil for nylig ejede halvdelen af SQM Ejendomme. 

“Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Lasse, som fortsat skal drifte og servicere ejendomme gennem sit serviceselskab og være med til at skabe gode oplevelser for vores lejere, mens vi fokuserer på opkøb og udvikling af flere ejendomme,” udtaler Magnus Kjøller.

Ud over Kjøller Ejendomme driver Magnus Kjøller også Kjøller, et investeringsselskab med ejerskab i over 30 virksomheder, der tæller både nye og modne virksomheder samt en række ejendomsselskaber. Her findes der bl.a. investeringer i internetforummet Reddit og Lars Seiers blockchain-sats Concordium. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også