Selskaber bag tre A-kasser køber 20-25 procent af jobmatch-platform

Juice ApS blev lanceret i 2022 for at udfordre den klassiske måde at matche virksomheder med kandidater. Nu er A-kasserne Krifa, Ase og CA Karriere & A-kasse blevet medejere.
Krifa er gået sammen med Ase og CA Karriere & A-kasse om en investering i Juice ApS, der står bag en jobmatch-platform. | Foto: Pedersen Mikkel Berg/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix
Krifa er gået sammen med Ase og CA Karriere & A-kasse om en investering i Juice ApS, der står bag en jobmatch-platform. | Foto: Pedersen Mikkel Berg/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Startupvirksomheden Juice ApS, der har udviklet en platform til jobmatch, har hentet tre a-kasse-drivende selskaber ind i sin ejerkreds.

Det fremgår af cvr-registret. 

Der er tale om Krifa, Ase og CA Karriere & A-kasse, der via et fælles selskab, Holdingselskabet af 9. april 2024 ApS, har købt mellem 20 og 25 pct. af virksomheden. 

Investeringen fra de tre a-kasser, der til sammen repræsenterer 350.000 medlemmer, fremgår ligeledes af en pressemeddelelse fra Juice ApS.

”Samlingen af tre fremsynede a-kasser omkring vores innovative tilgang til jobsøgning og rekruttering repræsenterer en potentiel game changer. Vi har nu reelt muligheden for at vende op og ned på, hvordan job søges og besættes. Det er en utrolig spændende rejse, og jeg er overbevist om, at samarbejdet vil være med til at definere fremtiden for jobmarkedet i Danmark,” siger adm. direktør David Beckmann fra Juice i meddelelsen. 

Han ønsker ikke at oplyse, hvor stor en sum de nye medejere har skudt i selskabet, men af CVR fremgår det, at der 6. maj blev gennemført en kapitalforhøjelse på 6 mio. kr i Juice ApS. 

I en fælles udtalelse lyder det fra de tre A-kassers direktører, Christian Friis, Helene Riis Lindholm og Karsten Mølgaard Jensen:

”Vi vil udvikle jobmarkedet i en mere moderne retning. Derfor har vi valgt at gå sammen om at udvikle og investere i platformen, så vores medlemmer - både de ledige og dem i job - får endnu bedre mulighed for at finde det næste drømmejob.”

De tre a-kasser træder ind i en ejerkreds, der i forvejen tæller David Beckmann (20-25 pct.) samt de fem medstiftere Ib Henrik Rønje (15-20 pct.), Simon Munch (10-15 pct.), Lasse Munk-Poulsen (5-10 pct.), Jonas Hartmann Berggren (5-10 pct.) og David Jacob Jensen (5-10 pct.) 

Tænkt bias-fri fra start

Juice ApS’ platform har til hensigt at gøre op med det klassiske jobmatch, hvor et stillingsopslag bliver besvaret af en ansøgning og et cv.

I stedet kan jobsøgende oprette en anonym profil, der kvalificerer faglighed, kompetencer og jobønsker. Blandt disse profiler kan virksomheder ifølge kongstanken finde frem til den rette kandidat. 

”Løsningen taler derfor også ind i hele diversitets- og inklusionsproblematikken, da Juice fra start er tænkt bias-fri,” siger David Beckmann.

Ifølge pressemeddelelsen vil Juice ApS over de kommende måneder invitere flere a-kasser og organisationer ind i ejerkredsen. 

Juice ApS blev stiftet i januar 2022. Selskabets foreløbigt eneste årsregnskab er for 2022. Her kom selskabet ud med et bruttotab på 457.000 kr. og et driftsunderskud før af- og nedskrivninger, ebitda, på 1,24 mio. kr. 

Virksomheden havde ved udgangen af 2022 en egenkapital på 2,4 mio. kr.

Det er uvist, hvor mange brugere, Juice ApS har på sin platform. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også