Watch Medier

Politik

Vivino-stifter kritiserer effekten af statslig superfond

Det handler ikke om muligheder for at rejse kapital, men om udfordringerne med at skalere, når iværksættervirksomheder rykker til udlandet i stedet for at blive i Danmark. Derfor vil ny statslig superfond næppe kunne holde på såkaldte unicornselskaber, mener tre iværksættere.

Saxo Bank melder sig ind i Dansk Erhverv

Det er blevet bemærket, at Dansk Erhverv har sat fokus på aktiekultur og virksomhedernes rammevilkår. Derfor melder Saxo Bank sig nu ind i erhvervsorganisationen.

Flyselskaber ophæver krav om mundbind i Skandinavien

Kravet om at bære mundbind bliver fra på mandag ophævet af en række flyselskaber i Skandinavien. "Passagerer, der fortsat ønsker at bruge mundbind, kan selvfølgelig stadig gøre det," skriver Norwegian i en meddelelse.

Brancheforening: Danmark har masser af plads til datacentre

Det lakker mod enden for de enorme datacenterprojekter på dansk jord. Men der er plads til mange endnu, og især de mindre centre vil være i vækst, siger Datacenter Industriens formand, der også efterlyser en mærkningsordning for energiforbrug i datacentre.

Klimarådet anbefaler sats på el-lastbiler

Når man allerede er i gang med at udrulle ladeinfrastruktur til elbiler, bør man i samme ombæring også bane vejen for kommende elektriske lastbiler, siger Klimarådet i en ny analyse.

Udspil om almene boliger løber op i 10 milliarder

Når regeringen kl. 11 præsenterer sit længe ventede boligudspil, bliver det med i alt 14 initiativer. 2 mia. kr. skal bruges på at skabe almene boliger i hoteller og private boligejendomme, skriver Byrummonitor, der er i besiddelse af udspillet.

1 - 25 af 1399

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs