Watch Medier

Politik

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Slagsmål om kapitalkrav lurer i horisonten

Efter et længere tilløb ventes nye Basel-krav at komme på dagsordenen til efteråret, når EU-Kommissionen efter planen kommer med et udspil til, hvordan kravene skal føres ud i livet. Særligt et spørgsmål er til debat.

DI ser grøn EU-pakke som en gave til danske virksomheder

EU's forslag til en stor klimapakke trækker i en retning, hvor Danmarks ekspertise inden for vedvarende energi og energieffektiviseringer kan skabe enestående muligheder for danske virksomheder, siger Dansk Industris administrerende direktør Lars Sandhahl Sørensen.

Selskaber bag turistbusser og taxaer melder om kritisk pres på likviditeten

En undersøgelse blandt Dansk Erhvervs medlemmer inden for persontransport viser, at næsten halvdelen ser en risiko for at løbe tør for likviditet i løbet af 2021. Turistbusselskab opfordrer til at lempe rejserestriktioner, mens Dansk Persontransport frygter konkursbølge til efteråret, hvis ikke hjælpepakker fortsætter.

Ekspertpanel anbefalede regeringen at satse på mRNA-produktion i Danmark

Da statsministeren tidligere på året annoncerede et ønske om at starte produktion af vacciner baseret på mRNA-teknologien i Danmark, skete det på baggrund af rådgivning fra blandt andre Novo Nordisk Fonden. "Det ville vi selv fokusere på, hvis det var os," siger fondens formand, Lars Rebien Sørensen, til MedWatch.

Nyt Biden-angreb på medicinpriser presser aktiekurser ned

I et nyt deskret fra præsident Joe Biden hedder det, at han inden for 45 dage vil have udarbejdet en omfattende plan til at bekæmpe høje priser på receptpligtig medicin og prisskæring. Herhjemme falder Novo og Lundbeck på børsen.

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier