Watch Medier

Politik

Nordea advarer om tegn på boligboble

Faldende udbud, stor købsvillighed og stigende priser på boligmarkedet giver associationer til det, vi så op mod finanskrisen, lyder advarslen fra storbanken Nordea.

Skatteregning til Ørsted kan blive dobbelt så stor

Energiselskabet Ørsted kan risikere en langt større skatteregning, hvis Skat anlægger samme syn på andre af Ørsteds havvindprojekter som ved to britiske havmølleparker, skriver Finans. Regningen her er på over 5 mia. kr.

Skat kræver 6,6 milliarder af Ørsted

Ørsted anker afgørelse fra Skattestyrelsen om, at den fulde værdi af to britiske havmølleparker skal beskattes i Danmark. Det er ikke afklaret, om styrelsen vil rejse lignende krav fra energiselskabets øvrige parker.

NNIT-boss vil købe corona-vacciner til alle 3000 ansatte

Topchefen for it-selskabet NNIT vil købe covid-19-vacciner til alle ansatte over hele verden og til deres familier. "Vi mener, at det er det rigtige og ordentlige at gøre," siger han og understreger, at NNIT ikke vil stå i vejen for hospitaler og sundhedspersonale.

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Vores sites – gå på opdagelse i alle vores nyheder om dansk og internationalt erhvervsliv

Vil du vide mere om en bestemt branche eller et bestemt område? Watch Medier dækker dansk erhvervsliv tættere end noget andet medie og udgiver desuden en række internationale sites. Se mere herunder.