Watch Medier

Politik

Genåbning byder på butiksåbninger i hele landet

Regeringen er belvet enig med SF, De Radikale og Enhedslisten om en begyndende genåbning af samfundet fra 1. marts. Aftalen indebærer butiksåbninger med skærpede afstandskrav - for butikker på over 5000 kvm kræver det dog godkendelse fra sundhedsmyndighederne.

Genåbning bliver uden politisk aftale

Blå blok har forladt forhandlinger om en genåbning. "Ingen aftale med os om genåbning. Regeringens udspil ser ikke ud til at ændres," lyder det fra De Konservatives formand.

Nu vil investorerne kigge i børskoncerners skattebetalinger

Mere åbenhed om skattebetalinger er, hvad flere store investorer vil kræve på forårets generalforsamlinger i børsnoterede virksomheder som Carlsberg, FLSmidth og GN Store Nord. Senest har Novo Nordisk netop besluttet at fortælle om skattebetalinger på regions-niveau.

SAS blev ramt i Solarwinds-hackerangrebet

Også SAS blev ramt af inficeret software fra amerikanske Solarwinds, skriver flere medier. Flyselskabets sikkerhedschef siger, at der ikke er fundet tegn på, at den bagdør, som softwaren skabte, blev brugt.

En digital euro har potentialet til at ændre finanssektoren

Nationalbanken er skeptisk over for en digital euro og digitale centralbankpenge, mens forskere og EU-parlamentsmedlemmer vender tomlen op og beskriver det som en "uundgåelig" udvikling. En arbejdsgruppe i EU er gået i gang med at se på perspektiverne.

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Vores sites – gå på opdagelse i alle vores nyheder om dansk og internationalt erhvervsliv

Vil du vide mere om en bestemt branche eller et bestemt område? Watch Medier dækker dansk erhvervsliv tættere end noget andet medie og udgiver desuden en række internationale sites. Se mere herunder.