Watch Medier

Tusindvis af ansatte kommer igen på hjemmearbejde i hovedstaden og Odense

Erhvervsorganisationer bakker op om sundhedsministerens opfordring til hjemmearbejde i videst muligt omfang i Odense og hovedstadskommunerne, men advarer mod yderligere nedlukninger. Opfordringen til hjemmearbejde er tirsdag efterkommet af en lang række virksomheder i de mest coronaramte områder. (Opdateret)

Adm. direktør i SMVdanmark Jakob Brandt advarer om, at mere nedlukning kan være livsfarligt for erhvervslivet. | Foto: PR / SVMDanmark

(Artiklen er opdateret med flere virksomheder og kommuner)

Mange virksomheder og kommuner var allerede tirsdag i gang med at sende tusindvis af medarbejdere på hjemmearbejde. Det gjaldt blandt andet i Maersk, Danske Bank, Tryg, Rambøll, Pandora og KMD, ligesom en stor portion kommunalt ansatte i hovedstadskommunerne og Odense var på vej hjem.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs