Watch Medier

Finansskat vil barbere 3 mia. kr. af BNP

Det strukturelle BNP vil falde med 0,13 pct. i 2025, hvis finansskatten indføres, viser beregninger fra Skatteministeriet.

Skatteminister Morten Bødskov. | Foto: Philip Davali//

Hvis regeringens forslag til en finansskat vedtages, vil det koste 0,13 pct., eller hvad der svarer til 3 mia. kr., af Danmarks strukturelle BNP i 2025, slår et folketingssvar fra Skatteminister Morten Bødskov (S) fast. Det skriver Børsen.

"Det lyder som om, at det her finansieringsforslag slet ikke er det rigtige nu. Det sidste, vi har brug for i en krise, er tiltag, der skrumper økonomien endnu mere," siger De Radikales næstformand, Sofie Carsten Nielsen, til mediet.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs