Watch Medier

Nyt hvidvasklæk rammer danske banker: Få overblikket her

I nye lækkede dokumenter med hvidvaskindberetninger tilsendt amerikanske myndigheder er Danske Bank den bank, der optræder oftest i estisk del, skriver flere danske medier. De har i samarbejde med en international gruppe af journalister afsløret et nyt læk af dokumenter, som relaterer sig til hvidvask i internationale banker - herunder flere danske. Få overblikket over lækket her.

Foto: Jens Hartmann Schmidt/Ritzau Scanpix

Mere end 2100 fortrolige dokumenter fandt vej til to journalister på det amerikanske Buzzfeed News. Dokumenterne stammede fra Fincen, som er en enhed i det amerikanske finansministerium og blandt andet efterforsker hvidvask.

Danske Bank var nævnt flere gange i dokumenterne, fordi bankens estiske afdeling i flere tilfælde har faciliteret, at penge kunne blive sendt til USA og blive hvidvasket.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs