Watch Medier

Danish Crown efter tysk svinepest: "Markedet i Europa er bedre, end vi havde frygtet"

De mange fund af svin med afrikansk svinepest i Tyskland har rystet svinekødsmarkedet i Europa, men ikke i så stort et omfang som frygtet, siger global salgsdirektør i slagterikoncernen Danish Crown.

Ifølge Lars Albertsen, global salgsdirektør i Danish Crown Pork, har stort set alle aktører haft en plan for, hvad de ville gøre i tilfælde af svinepest i Tyskland. | Foto: Casper Dalhoff/Ritzau Scanpix

Som konsekvens af at afrikansk svinepest i midten af september kom over grænsen til Tyskland, og der efterhånden er blevet konstateret 32 tilfælde af sygdommen i Tyskland, har det europæiske svinekødsmarked været i opbrud.

I en markedsberetning fra Danish Crown skriver den store danske slagterikoncern, at markedet så småt er "ved at finde ben at stå på efter udbruddet af afrikansk svinepest i Tyskland, men fundamentet er fortsat ustabilt."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk når ned på skattesats under to procent

Containerrederierne Maersk og tyske Hapag-Lloyd, der opererer under kritiserede tonnageskatteordninger, har fået halveret deres effektive skattesatser i andet kvartal i år, viser nye beregninger. Analysehus forudser politisk stormløb mod skatteordningen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs