Watch Medier

Netcompany-chef: Det er sympatisk at betale hjælpepakker tilbage

Hvis man har styrken til det, bør man betale hjælpepakker tilbage, mener Netcompanys topchef, André Rogaczewski.

Foto: Stine Bidstrup/Ritzau/Ritzau Scanpix

Det er "sympatisk" at betale støtten fra hjælpepakker tilbage, hvis man kan klare sig uden. Det mener adm. direktør i Netcompany, André Rogaczewski, som har talt med Berlingske om emnet.

"Men jeg vil heller ikke kritisere eller dømme virksomheder for ikke at betale tilbage, for der kan være rigtigt mange gode grunde til, at de beholder pengene. Det er ikke et lån, og jeg mener ikke, at man på nogen måde skal følge op på, hvem der betaler tilbage," siger han til Berlingske.

Han understreger, at det er op til den enkelte virksomhed, og at man ikke udviser mindre samfundssind ved at beholde pengene, hvis man har levet op til de kriterier, der var for at få støtten.

Berlingske har spurgt sit såkaldte toplederpanel, om danske virksomheder bør tilbagebetale støtten fra hjælpepakker, hvis de har finansiel styrke til det. 51 pct. har svaret ja. 27 pct. har svaret nej.

Netcompany har ikke gjort brug af hjælpepakker.

Netcompany kursmål løftes 

Netcompany-boss bliver formand for Fonden for Entreprenørskab 

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs