Watch Medier

Erhvervsvirksomheder får varslingssystem om coronarestriktioner

Pressede danske virksomheder skal have lettere ved at se ind i fremtiden under coronakrisen, mener statsministeren. Derfor vil myndighederne etablere et overblik over, hvilke restriktioner der kan komme i brug under stigende smittetal.

Statsminister Mette Frederiksen. | Foto: Mads Claus Rasmussen

Ifølge statsminister Mette Frederiksen skal et nyt system gøre det mere klart, hvilke restriktioner, der kommer i brug over for erhvervslivet, hvis vi igen ser en stigning i smittetallet de kommende måneder. Det skriver Børsen.

“Inden længe vil regeringen – som lovet – præsentere et varslingssystem, der giver mere forudsigelighed omkring, hvad vi gør, hvis smitten stiger,” sagde Mette Frederiksen i sin åbningstale tirsdag.

Det nye system bliver taget godt imod i erhvervslivet, der ser frem til nemmere for virksomhederne at kunne navigere i coronakrisen.

“Det er en fantastisk nyhed, at der kommer et varslingssystem. Det er et stort ønske fra erhvervslivet, fordi det giver mere forudsigelighed,” siger Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv, til Børsen.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs