Watch Medier

Dansk skibsværft dropper Forsvarets udbud: "Det kan ikke lade sig gøre"

Skibsværftet Fayard på Fyn vil ikke længere byde ind, når Forsvaret sender opgaver på sine i udbud. Et nyt krav om sikkerhedsgodkendelse af alle medarbejdere, der skal ombord, er umuligt at efterleve, siger direktør til ShippingWatch.

Thomas Andersen, direktør og ejer af skibsværftet Fayard, er så utilfreds med krav om sikkerhedsgodkendelser, at Fayard ikke mere vil byde på opgaverne. | Foto: PR / Fayard

Det fynske værft Fayard opgiver nu helt at lægge billet ind på reparation af danske krigsskibe, fordi kravene er blevet for vidtrækkende.

Inden for det seneste år er udbudskravene blevet skærpede, så alle værftsansatte, der arbejder med vedligehold eller reparation af et dansk krigsskib, skal være sikkerhedsgodkendte af Forsvarets Efterretningstjeneste (FE).

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs