Watch Medier

Dansk skibsværft dropper Forsvarets udbud: "Det kan ikke lade sig gøre"

Skibsværftet Fayard på Fyn vil ikke længere byde ind, når Forsvaret sender opgaver på sine i udbud. Et nyt krav om sikkerhedsgodkendelse af alle medarbejdere, der skal ombord, er umuligt at efterleve, siger direktør til ShippingWatch.

Thomas Andersen, direktør og ejer af skibsværftet Fayard, er så utilfreds med krav om sikkerhedsgodkendelser, at Fayard ikke mere vil byde på opgaverne. | Foto: PR / Fayard

Det fynske værft Fayard opgiver nu helt at lægge billet ind på reparation af danske krigsskibe, fordi kravene er blevet for vidtrækkende.

Inden for det seneste år er udbudskravene blevet skærpede, så alle værftsansatte, der arbejder med vedligehold eller reparation af et dansk krigsskib, skal være sikkerhedsgodkendte af Forsvarets Efterretningstjeneste (FE).

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs