Watch Medier

Danske Biografer om ny hjælpepakke: 15 millioner er bedre end nul millioner

Landets biografer er fortsat skeptiske over for mulighederne for at få støtte fra den 1 mia. kr. store aktivitetspulje, som støtter kulturlivet under corona-restriktionerne. Til gengæld er deres brancheforening meget tilfreds med en ny pose penge, øremærket biograferne.

Lars Werge, direktør for Danske Biografer, er glad for ny aftale. | Foto: Danske Biografer

Sent tirsdag aften blev et flertal i Folketinget enige om en aftale, som bl.a. skal være med til at hjælpe de danske biografer igennem de kommende måneder, hvor coronarestriktioner stadig vil præge Danmark.

I aftalen indgår således en pulje på 15 mio. kr. specifikt til "at gennemføre aktiviteter på biografområdet". Samtidig blev den såkaldte aktivitetspulje, som biograferne også kan søge økonomisk hjælp fra, forlænget til 31. januar og tilført 300 mio. kr. Beløbet kommer oven i de 680 mio. kr., som puljen i forvejen indeholder.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs