Watch Medier

Tryg forsvarer udbytte: Ejerforeningen er afhængig af pengene

Finanstilsynet mener, at forsikringsselskabet Tryg bør undlade at udbetale udbytte på grund af coronakrisen og har indkaldt formandsskabet til møde. Tryg ser ikke nogen forhindringer og påpeger, at hovedejeren har brug for pengene.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Selv om europæiske og danske finansmyndigheder har advaret mod, at forsikringsselskaber udbetaler udbytte som følge af usikkerheden under coronakrisen, har Tryg valgt at gøre det alligevel.

Landets største forsikringsselskab vil således skyde 1,6 mia. kr. ud til aktionærerne, og den manøvre har fået Finanstilsynet til at indkalde formandsskabet til et møde.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs