Watch Medier

Mette Frederiksen testet negativ - præsenterer nyt navn på ministerholdet senere torsdag

Statsministeren har aflyst besøg på Amalienborg torsdag kl. 11, fordi en person i hendes familie var testet positiv for corona. Mette Frederiksen er testet negativ. Hun præsenterer senere torsdag et nyt navn på ministerholdet.

Mette Frederiksen håndterer regeringsrokaden telefonisk. | Foto: LISELOTTE SABROE

Med kort varsel måtte statsminister Mette Frederiksen (S) torsdag aflyse sit planlagte besøg på Amalienborg kl. 11. Her skulle statsministeren have præsenteret en ministerrokade for Dronningen, efter at Mogens Jensen onsdag trådte tilbage som fødevareminister.

Kort efter middag meddelte statsministeren, at hun var testet negativ, og at hun vil præsentere et nyt navn på ministerholdet senere torsdag.

Men for ikke at udsætte Dronningen for eventuel smitte vil statsministeren ikke møde fysisk op på Amalienborg "uanset et negativt testsvar" torsdag, oplyste Statsministeriet, allerede før testsvaret var kommet.

Mere fra Watch Medier

Jyske Banks opkøb får konkurrenter til at opruste

Flere banker skruer op for offensiven i det midt- og vestjyske, hvor Handelsbanken er en af de største aktører. Oven på Jyske Banks køb af Handelsbankens aktiviteter i Danmark ser en højere andel af kunderne sig om efter ny bank.

Scan Global-chef varsler nye overtagelser

Logistikkoncernen Scan global har overtaget et Hongkong-selskab, der giver flere muskler i Asien og passer godt ind i koncernens DNA. Sådan lyder det fra topchef Allan Melgaard, der bebuder andre, nye overtagelser.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs