Watch Medier

Mette Frederiksen testet negativ - præsenterer nyt navn på ministerholdet senere torsdag

Statsministeren har aflyst besøg på Amalienborg torsdag kl. 11, fordi en person i hendes familie var testet positiv for corona. Mette Frederiksen er testet negativ. Hun præsenterer senere torsdag et nyt navn på ministerholdet.

Mette Frederiksen håndterer regeringsrokaden telefonisk. | Foto: LISELOTTE SABROE

Med kort varsel måtte statsminister Mette Frederiksen (S) torsdag aflyse sit planlagte besøg på Amalienborg kl. 11. Her skulle statsministeren have præsenteret en ministerrokade for Dronningen, efter at Mogens Jensen onsdag trådte tilbage som fødevareminister.

Kort efter middag meddelte statsministeren, at hun var testet negativ, og at hun vil præsentere et nyt navn på ministerholdet senere torsdag.

Men for ikke at udsætte Dronningen for eventuel smitte vil statsministeren ikke møde fysisk op på Amalienborg "uanset et negativt testsvar" torsdag, oplyste Statsministeriet, allerede før testsvaret var kommet.

Mere fra Watch Medier

Topchef: Rekordordre beviser NKT satsede rigtigt

Selv om NKT har blæst i hvert fald den ene af sine to konkurrenter bagud, tøver topchefen med at kalde kabelmarkedet for et duopol. Men tingene – og priserne – går i den rigtige retning, medgiver han.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs