Watch Medier

Mette Frederiksen testet negativ - præsenterer nyt navn på ministerholdet senere torsdag

Statsministeren har aflyst besøg på Amalienborg torsdag kl. 11, fordi en person i hendes familie var testet positiv for corona. Mette Frederiksen er testet negativ. Hun præsenterer senere torsdag et nyt navn på ministerholdet.

Mette Frederiksen håndterer regeringsrokaden telefonisk. | Foto: LISELOTTE SABROE

Med kort varsel måtte statsminister Mette Frederiksen (S) torsdag aflyse sit planlagte besøg på Amalienborg kl. 11. Her skulle statsministeren have præsenteret en ministerrokade for Dronningen, efter at Mogens Jensen onsdag trådte tilbage som fødevareminister.

Kort efter middag meddelte statsministeren, at hun var testet negativ, og at hun vil præsentere et nyt navn på ministerholdet senere torsdag.

Men for ikke at udsætte Dronningen for eventuel smitte vil statsministeren ikke møde fysisk op på Amalienborg "uanset et negativt testsvar" torsdag, oplyste Statsministeriet, allerede før testsvaret var kommet.

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs