Watch Medier

Vaccinekapløb tæt på målstregen: 10. december afgøres godkendelse i USA

De amerikanske lægemiddelmyndigheder vil tage stilling til nødgodkendelsen af Pfizer og Biontechs coronavaccine 10. december. I tilfælde af grønt lys kan vaccinationerne begynde en dag eller to efter. Den britiske godkendelse kan komme endnu tidligere.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

De amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, har planlagt et møde i den rådgivende komité for vacciner og relaterede biologiske produkter den 10. december, hvor eksperterne vil tage stilling til ansøgningen fra Pfizer og Biontech om at få hastegodkendt medicinalselskabernes fællesudviklede vaccine mod coronavirus.

Det skriver FDA fredag på sin hjemmeside, hvor det også fremgår, at der vil blive sendt live fra mødet om vaccinen, som ifølge Pfizer og Biontech har vist sig 95 pct. effektiv, og som selskaberne fredag ansøgte FDA om at nødgodkende.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs