Watch Medier

Milliardregning rykker tættere på TV 2

Efter en afgørelse fra EU-Domstolen er en potentiel milliardregning nået et skridt nærmere TV 2. Den adm. direktør peger på, at aspekter omkring forældelse kan spille ind på endelig dom – og at staten i sidste ende kan komme det statsejede selskab til undsætning.

TV 2-direktør Anne Engdal Stig Christensen peger på, at staten kan rekapitalisere TV 2. | Foto: Miklos Szabo/TV 2 Danmark

I en sag, der potentielt kan sende en milliardregning i TV 2's retning, er bolden tirsdag spillet tilbage på Østre Landsrets banehalvdel. Det sker, efter EU-Domstolen tidligere på dagen kom med en afgørelse, der gik den statsejede tv-station imod.

Sagen ved Østre Landsret handler om såkaldte ulovlighedsrenter, der udspringer af statsstøtte, som TV 2 modtog i perioden 1995-2002, bl.a. licenskroner. Støtten var sådan set ikke på kant med EU's statsstøtteregler, men støtten blev aldrig anmeldt og oplyst til EU, som den burde have været. Derfor kommer de såkaldte ulovlighedsrenter på tale.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Danica Ejendomme giver 50 procent rabat på inflationsdrevne huslejestigninger

Mens visse udlejere vælger at hæve huslejen til det højest mulige niveau i en tid med rekordhøj inflation og stigende omkostninger, har Danica Ejendomme valgt at barbere halvdelen af lejestigningen. ”Vi vil gerne have, at vores lejere har råd til at blive boende,” forklarer adm. direktør Michael Nielsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs