Watch Medier

Opsplitning i nordjysk advokatfirma – flere advokater rykker ud af kontorfællesskab

To advokater, heriblandt medstifter, samt fem ansatte er på vej ud ad døren i Aalborg-foretagende. Uenighed om strategi og mislykket samarbejde er blandt årsagerne, lyder det fra partner, som nu får sit navn på brevpapiret.

"På den måde kommer der noget ubalance i omkostninger og udgifter i forhold til omsætning, og det er altid det, der giver fnidder i partnerskaber, fordi det i bund og grund handler om kroner og ører," siger Julia Jensen. | Foto: Fotograferne Vesterbro

Der er ikke enighed om vejen frem, og det fører nu til opsplitning i det aalborgensiske kontorfællesskab Eurojuris, der består af tre selvstændige advokatvirksomheder.

Mogens Olesen er fortid i firmaet Kragbak & Olesen, der samtidig skifter navn til Jensen & Kragbak, mens Klaus S. Rasmussen, der driver Komplext Advokater, siger farvel og tak efter to år i fællesskabet.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs