Watch Medier

Hørkram testede 700 medarbejdere og fandt 33 coronasmittede

33 Hørkram-ansatte i Sorø er indtil videre testet positiv med corona. 70 er sendt hjem og samtlige ansatte er blevet testet og skal igen testes onsdag og torsdag.

Foto: PR/Hørkram

En medarbejders kursusdeltagelse førte i sidste uge til, at 12 medarbejdere på Hørkrams distributionscenter i Sorø blev smittet med corona.

Siden har udbruddet spredt sig blandt de kontoransatte, og onsdag aften skrev TV2 Øst, at hele 33 medarbejdere var testet postiv med corona.

Videre fremgår det, at 70 medarbejdere var hjemsendt, og at der lå en plan om at teste de 700 ansatte

"I sidste uge har vi lavet en totaltest med Styrelsen for Patientsikkerhed af vores 700 medarbejdere. Nu har vi så fundet 33 medarbejdere, der er blevet konstateret smittet. De er blevet isoleret, og det er deres nære kontakter også," siger adm. vicedirektør Preben Kristensen til TV2 Øst.

Han tilføjer, at der ikke er fundet yderligere smittet hverken tirsdag eller onsdag, og at der blandt de smittede ikke er nogen chauffører.

Hørkram-ansatte ramt af corona 

Mere fra Watch Medier

MT Højgaard skifter ud på topposten

Henrik Mielke fik halvandet år i stolen hos entreprenørselskabet MT Højgaard, før der igen er udskiftning. Afløser har fortid hos Huscompagniet og NCC.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs