Watch Medier

Hørkram testede 700 medarbejdere og fandt 33 coronasmittede

33 Hørkram-ansatte i Sorø er indtil videre testet positiv med corona. 70 er sendt hjem og samtlige ansatte er blevet testet og skal igen testes onsdag og torsdag.

Foto: PR/Hørkram

En medarbejders kursusdeltagelse førte i sidste uge til, at 12 medarbejdere på Hørkrams distributionscenter i Sorø blev smittet med corona.

Siden har udbruddet spredt sig blandt de kontoransatte, og onsdag aften skrev TV2 Øst, at hele 33 medarbejdere var testet postiv med corona.

Videre fremgår det, at 70 medarbejdere var hjemsendt, og at der lå en plan om at teste de 700 ansatte

"I sidste uge har vi lavet en totaltest med Styrelsen for Patientsikkerhed af vores 700 medarbejdere. Nu har vi så fundet 33 medarbejdere, der er blevet konstateret smittet. De er blevet isoleret, og det er deres nære kontakter også," siger adm. vicedirektør Preben Kristensen til TV2 Øst.

Han tilføjer, at der ikke er fundet yderligere smittet hverken tirsdag eller onsdag, og at der blandt de smittede ikke er nogen chauffører.

Hørkram-ansatte ramt af corona 

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs