Watch Medier

Barkæde: Regeringen er nødt til at komme på forkant med hjælpepakker

Med stigende smittetal er Nordens største nattelivskoncern, Rekom, ikke i tviv om, at der skal handles. Men hjælpepakkerne skal også på plads. "Der er endnu ikke kommet en krone ud til virksomhederne eller de ansatte," siger politisk chef.

Foto: Anita Graversen

Hos Nordens største nattelivskoncern Rekom er der ingen tvivl om, at der skal reageres for at holde smitteudviklingen i Danmark i ave. Samtidig kræver det dog, at der snart kommer styr på nogle hjælpepakker, når koncernen påbydes at lukke sine aktiviter på grund af pandemien.

Sådan lyder opråbet i en skriftlig kommentar, efter at regeringen mandag varslede nye restriktioner og lukningspåbud til barer og restauranter i en lang række kommuner.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs