Watch Medier

Kantinekoncern efter massehjemsendelse: Orla Hav bør i praktik i det virkelige liv

På 48 timer har kantinekoncernen Compass Group sendt over 100 ansatte hjem – uden hjælpepakke. "Det ender med at lægge et massivt pres på velfærdssystemet, også efter corona, hvis vi ikke får hjælp nu," siger direktør og anbefaler erhvervsordfører Orla Hav (S) et møde med virkeligheden.

Zanne Burø er adm. direktør for Compass Group der må sende flere end 100 medarbejdere hjem, uden hjælpepakke. | Foto: Compass/PR

To dage efter statsminister Mette Frederiksen (S) fremlagde nye coronarestriktioner, er man i kantine- og facility service-koncernen Compass Group frustreret over igen at skulle skrue ned for mange af sine aktiviter uden overblik over, hvad det vil betyde for forretningen.

"Vi får 48 timers varsel til at sende flere end 100 mennesker hjem uden at vide, hvad der skal ske. Det er mig en gåde, hvordan man kan tvangslukke universiteter uden at tænke på de leverandører, der står med et gedigent tab," siger adm. direktør for Compass Group, Zanne Burø.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs