Watch Medier

Medie: Ordførere indkaldt til orientering i Sundhedsministeriet

Sundhedsordførerne er af sundhedsministeren indkaldt til orientering 12.15, erfarer TV 2. Efter dette møde er en række fynske borgmestre også indkaldt til møde med ministeren. Nye restriktioner kan være på vej.

Magnus Heunicke har indkaldt partiernes sundhedsordførere til møde. | Foto: Mads Claus Rasmussen

Partiernes sundhedsordførere er indkaldt til en orientering i Sundhedsministeriet. Det erfarer TV 2.

Mødet begynder ifølge mediet klokken 12.15.

"Det er et møde uden dagsorden, men tidligere har et sådant møde indikeret, at nye restriktioner kan være på vej," siger Hans Redder, der er politisk reporter for mediet.

Mødeindkaldelsen er kommet, efter at flere af sundhedsordførerne tirsdag morgen i medierne har talt for, at der skal være flere restriktioner - særligt i hovedstaden.

Efter dette møde er en række fynske borgmestre indkaldt til møde med sundhedsminister Magnus Heunicke (S), skriver TV 2 Fyn.

Der er tale om borgmestre fra Assens, Nyborg, Nordfyn og Faaborg-Midtfyn. De ved forud for mødet ikke, hvad det kommer til at handle om, skriver mediet.

"Vi går ud fra, at vi får en national opdatering på, hvad der skal ske de kommende dage og uger," siger Kenneth Muhs (V), borgmester i Nyborg, til TV2 Fyn.

Også borgmesteren fra Langelands Kommune er indkaldt til mødet.

Indkaldelsen kommer på et tidspunkt, hvor flere eksperter og politikere taler for yderligere restriktioner for at dæmme op for stigende smitte rundt i landet.

I forvejen er der indført yderligere restriktioner i 69 af landets 98 kommuner. De betyder blandt andet, at restauranter og museer skal holde lukket.

Ud af de 69 kommuner er Odense og Middelfart lige nu de eneste kommuner fra Fyn, som er underlagt de særlige restriktioner.

 

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs