Watch Medier

Medier: Nye coronarestriktioner på vej

Fra onsdag klokken 16 er alle landets 98 kommuner omfattet af samme udvidede coronarestriktioner. Men mere synes på vej.

Foto: Philip Davali

Der er nye coronatiltag på vej, skriver flere medier onsdag.

En mail fra Sundheds- og Ældreministeriet, som TV 2 kom i besiddelse af, viser, at partiernes sundhedsordførere indkaldes til møde i den såkaldte covid-19-følgegruppe onsdag.

"Som vi varslede til partilederne i går (tirsdag, red.), er der nye tiltag på vej. Indsatsgruppen arbejder aktuelt på dette," står der ifølge TV 2.

Til Ekstra Bladet siger Nye Borgerliges sundhedsordfører, Lars Boje Mathiesen:

"Vi er blevet varslet om, at der kommer et møde, efter at partilederne er blevet orienteret. Men vi ved ikke præcist, hvad mødet handler om."

Meldingen kommer samme dag, hvor alle landets 98 kommuner fra klokken 16 bliver omfattet af de udvidede restriktioner, som blev indført i 69 kommuner i sidste uge.

Det betyder, at man snart ikke kan gå på bar og få et glas gløgg i Nordjylland. Og at der ikke er julefrokoster på restauranter i Esbjerg, som heller ikke var med i de første runder af restriktioner.

Restriktionerne betyder også, at elever i folkeskolen fra femte klasse og op undervises hjemme.

Efter planen gælder restriktionerne frem til 3. januar.

Mere fra Watch Medier

It-investoren Preben Damgaard er død

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og it-investor, er død i en alder af blot 59 år. Han var en toneangivende investor på den danske tech-scene og har haft betydning for en lang række store it-succeser herhjemme.

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med udsigt til højere tab skal bankerne nemlig sikre et robust kapitalgrundlag, lød opfordringen fra Lars Rohde ved sit sidste årsmøde i Finans Danmark i rollen som nationalbankdirektør.

Danmarks næststørste biogaskoncern kan blive mål for opkøb

Analyse: Efter Shells milliardopkøb af Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, kan den næststørste biogaskoncern, Bigadan, også blive et interessant opkøbsemne. Den tidligere rent familieejede virksomhed har i dag en britisk kapitalfond som storaktionær, og pensionsselskabet Industriens Pension er også med i ejerkredsen.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs