Watch Medier

Klaus Riskær vil forløse politisk ambition om ny realkredit via Tryghedsgruppen

En politisk ambition om fornuftige boliglån til unge, ældre og folk i landdistrikterne har fået Klaus Riskær Pedersen til at stille op til Tryghedsgruppens repræsentantskab. "Den politik, jeg står for, kan udvikles via markedet i stedet for lovgivning," siger han.

Klaus Riskær Pedersen stiller op til Tryghedsgruppens repræsentantskab. | Foto: Olivia Loftlund

Unge mennesker skal have mulighed for at kunne købe deres første bolig - også selv om den ligger i en af landets største byer. Ældre skal kunne få adgang til deres opsparede værdier i deres bolig, og danskere bosat i landdistrikter skal have en fair adgang til boligfinansiering.

Sådan lyder den kendte erhvervsmand og politiker Klaus Riskær Pedersens begrundelse for, hvorfor han ved hjælp af Tryghedsgruppens mange milliarder vil have etableret et nyt realkreditinstut. Og sådan lød hans ambitioner på området også, da han i 2018 var opstillet til Folketinget under partinavnet Parti Klaus Riskær Pedersen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs