Watch Medier

Smitteudbrud lukker tysk Danish Crown-slagteri

14 ansatte med coronavirus har fået de tyske sundhedsmyndigheder til at lukke Danish Crown-slagteriet syd for grænsen i amtet Nordfrisland resten af ugen.

Danish Crown-slagteri. | Foto: Finn Frandsen

Coronavirus har igen slået til på et Danish Crown-slagteri.

Denne gang er det på kreaturslagteriet i det tyske amt Nordfrisland, hvor 14 ansatte er blevet konstateret smittet, skriver Jydskevestkysten.

De lokale sundhedsmyndigheder har derfor lukket slagteriet frem til midnat 14. februar, og den midlertidige nedlukning kan forlænges, betoner amtet.

"Nu forventer vi, at ledelsen præsenterer og gennemfører et forsvarligt koncept, der både gør det muligt at genoptage arbejdet og samtidig sikrer, at smittekæderne bliver brudt vedvarende," siger landsråd Florian Lorenzen, der er øverste chef for amtets forvaltning.

Slagteriet har i alt 237 ansatte, som nu skal testes.

Det er ikke første gang, at Danish Crowns slagterier har været udsat for udbrud af coronavirus. I sommer havde slagteriet i Ringsted flere end 100 smittetilfælde.

Mere fra Watch Medier

Topchef: Rekordordre beviser NKT satsede rigtigt

Selv om NKT har blæst i hvert fald den ene af sine to konkurrenter bagud, tøver topchefen med at kalde kabelmarkedet for et duopol. Men tingene – og priserne – går i den rigtige retning, medgiver han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs