Watch Medier

Optimistiske virksomhedsledere tror på normale tilstande i løbet af 2021

Selv om samfundet aktuelt er midt i en hård nedlukning, planlægger de fleste virksomhedsledere efter, at alle restriktionerne i samfundet er ophævet inden årets udgang, viser rundspørge.

Foto: Gregers Tycho

Mandag kunne de mindste elever i landets skoler vende tilbage til den fysiske undervisning, men ifølge statsminister Mette Frederiksen (S), er det stadig for tidligt at sige, hvornår resten af samfundet kan begynde at vende tilbage til normalen.

Spørger man lederne i de danske virksomheder, skal kalenderen dog vise andet halvår 2021, før de planlægger efter, at alle restriktionerne i samfundet er ophævet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs