Watch Medier

Mangedobling af testkapacitet kan betyde tusindvis af ansættelser hos Falck

Regeringens plan om at masseteste befolkningen for at kunne genåbne samfundet vil i givet fald kunne få Falck til at ansætte i massevis.

Foto: HENNING BAGGER/Henning Bagger / henning bagger

Skal alle voksne danskere i fremtiden testes to gange ugentligt, sådan som regeringens plan for genåbning lægger op til, kræver det en syvdobling af den nuværende testkapacitet, altså i stedet for 200.000 daglige test op til ca. 1,4 mio. test

Regionerne Sjælland, Nordjylland og Midtjylland har aftaler med redningskoncernen Falck, og skal Falck løfte det ansvar i det omfang, som regeringen ønsker, er redningskoncernen nødt til at ansætte tusindvis i en skaleringsplan.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs