Watch Medier

Udbudskrav ændret: Nu skal private leverandører kun stå for 100.000 vaccinationer dagligt

Indsigelser mod det offentlige udbud af nye vaccinationscentre har ført til, at kapacitetskravet nu er formindsket drastisk - fra 300.000 til 100.000 vaccinationer pr. dag. Fristen for, at private leverandører kan byde, er forlænget mere end 14 dage.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Kampen om at vinde det udbud, som regeringen og regionerne for nyligt oprettede for at få hjælp fra private virksomheder til vaccination mod coronavirus, er gået i forlænget spilletid.

Under høringsperioden har virksomhederne nemlig stillet så mange spørgsmål til udbudsmaterialet, at Region Midtjylland, som er tovholder på udbuddet, nu har set sig nødsaget til at ændre på en række væsentlige forhold. Som konsekvens heraf får virksomhederne nu også ekstra tid til at granske det nye materiale for at vurdere, om de vil byde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vækstfondsdirektører stopper inden fusion

Vækstfondens adm. direktør, Rolf Kjærgaard, fratræder, og han får følgeskab af investeringsdirektør Mikkel Hesselgren, der også har meldt sin afgang. I forvejen har Vækstfondens formand forladt sin post i august. Alle afgangene sker, inden fonden til nytår bliver en del af den nye statslige kæmpefond, Danmarks Eksport- og Investeringsfond.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglen på arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under den kommende valgkamp, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs