Watch Medier

Tre selskaber melder sig klar til at hjælpe Mette Frederiksen med vaccineproduktion

Tre selskaber med adresse og produktionsfaciliteter i Danmark mener, de kan bidrage til et partnerskab om vaccineproduktion på dansk jord, skriver Finans.

Produktion hos AJ Vaccines. | Foto: AJ Vaccines / PR

Såvel det børsnoterede biotekselskab Bavarian Nordic som Fujifilm i Birkerød og det saudisk-ejede AJ Vaccines er klar til at se på mulighederne for partnerskab om vaccineproduktion, sådan som Mette Frederiksen har gjort sig til fortaler for.

Og der er både forskning og produktionsfaciliteter, der kan resultere i produktion af en covid-19-vaccine på dansk jord inden for en overskuelig fremtid, oplyser selskaberne til Finans.

IR-direktør i Bavarian Nordic Rolf Sass Sørensen siger, at Bavarian både har kompetencer til at deltage i udvikling, produktion og påfyldning af vacciner.

"Vi kunne sagtens træde hjælpende til. Vi har både udvikling, produktion og påfyldning af vacciner," siger Rolf Sass Sørensen til Finans.dk.

Meldingen kommer, efter at Bavarian mandag meddelte, at et hollandsk universitet snart starter forsøg på mennesker med en covid-19-vaccine, Bavarian har indlicenseret fra Adaptvac.

Mere fra Watch Medier

Flere supermarkedskæder dropper Mobilepay

Prisen for at bruge Mobilepay ”stiger betragteligt” for butikkerne, lyder det fra Løvbjerg-kæden. Dagrofa lukker også for betalingsløsningen i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs