Watch Medier

MinSundhed-app skal fungere som midlertidigt coronapas

Som led i aftalen om genåbning af samfundet har politikerne besluttet, at app'en MinSundhed skal fungere som et værktøj til at vise den enkeltes corona-status.

App'en MinSundhed klarede ikke presset fra brugere tirsdag morgen. | Foto: Jens Dresling

Til maj ventes et coronapas udviklet af Netcompany at være klar til brug, men indtil da skal app'en MinSundhed agere som et simplere alternativ, skriver TV 2.

Det fremgår af den aftaletekst, som et bredt flertal af Folketingets partier indgik mandag aften.

Konkret skal coronapasset gøre det muligt at vise, at man er færdigvaccineret, har overstået infektion eller er testet negativ inden for 72 timer (både PCR- og antigen-test).

Børn under 15 år vil være undtaget, og samtidig skal det være muligt for personer, der ikke anvender digitale løsninger, at kunne fremvise dokumentation, som bliver fremsendt via post, skriver TV2.

Læs mere her:

Danmark åbner når alle over 50 år er vaccineret

Bred genåbningsaftale giver erhvervslivet håb: "Nu lysner det forude"

Hjælpepakker forlænges til 30. juni i genåbningsaftale 

Mere fra Watch Medier

Total Energies producerer 10 procent mere dansk olie og gas end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet varsler en stribe nye brønde over de næste år, men at få det enorme Tyra-felt op at køre igen har højeste prioritet.

Amazon-selskab åbner datacenter i København

Det amerikanske techselskab AWS har lanceret lokal cloud-infrastruktur i hovedstadsområdet af hensyn til kunder med behov for ultralav reaktionstid - bl.a. i gaming-branchen og finanssektoren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs