Watch Medier

Tivoli genåbner lørdag - men med krav om pladsreservation og test

Tivoli-direktøren lover et propfyldt program, når forlystelsesparken åbner 27. marts. Men sæsonen vil stadig være præget af mange særlige corona-krav.

Tivoli har været lukket, siden julemarkedet blev afbrudt ved nedlukningen i december. | Foto: Per Lange/Ekstra Bladet

Tivoli kan lørdag slå dørene op og byde velkommen til årets påskeprogram, efter at regeringen mandag aften fik forhandlet en plan for genåbningen på plads.

Det fremgår af en børsmeddelelse fra Tivoli tirsdag, og aktiekursen steg en smule først på dagen.

"Det er et propfyldt program, vi åbner op til den 27. marts , og det i kombination med Danmarks genåbningsplan giver anledning til optimisme, selv om Covid-19 stadig spiller en rolle," udtaler Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch, i meddelelsen.

Men det bliver ikke en normal sæson, der venter forude. For at komme ind kræver det en test, der ikke er mere 72 timer gammel, ligesom der er krav om pladsreservation. Derudover vil restauranterne være lukkede, når Tivoli genåbner.

Forlystelsesparken vil derimod satse på en række take-away muligheder. Der venter en række nye begivenheder over de kommende måneder og sommeren, blandt andet en ny have- og blomsterfestival er på vej, ligesom et spøgelseshus bliver lanceret i år.

Derudover rykker flere michelinrestauranter midlertidigt ind i det japanske tårn i Tivoli hen over sommeren. Også konceptet Fredagsrock ventes at vende tilbage senere på sommeren.

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs