Watch Medier

DI om dansk vaccineproduktion: Regeringen har travlt

Danmark er kommet sent ind i kapløbet om at være vært for vaccineproduktion, og regeringen har travlt, lyder det fra DI, der advarer om et for enøjet fokus på mRNA-teknologien. De to store mRNA-producenter, Moderna og Pfizer/Biontech, valgte for nylig ikke at deltage i en dansk markedshøring.

Foto: Dansk Industri / PR

Står det til statsminister Mette Frederiksen, skal der i fremtiden fremstilles coronavacciner på dansk jord og allerhelst i form af den nye mRNA-teknologi, som blandt andre Pfizer/Biontech og Moderna benytter.

Derfor må det have givet anledning til ærgrelse i regeringen, at hverken Moderna eller Pfizer/Biontech var blandt de seks medicinalselskaber, der deltog i en nylig markedshøring, som SSI har foretaget forud for et egentligt udbud, der skal bestemme, hvilken virksomhed der kommer til at stå for produktionen af vacciner på danske jord.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs