Watch Medier

Saxo Bank melder sig ind i Dansk Erhverv

Det er blevet bemærket, at Dansk Erhverv har sat fokus på aktiekultur og virksomhedernes rammevilkår. Derfor melder Saxo Bank sig nu ind i erhvervsorganisationen.

Saxo Banks hovedsæde i Hellerup. | Foto: PR/Saxo Bank

Interesseorganisationen Dansk Erhverv får et nyt medlem i skikkelse af Saxo Bank.

Ifølge stifter og adm. direktør Kim Fournais har Dansk Erhverv "på dygtig og effektiv vis" formået at sætte virksomhedernes rammevilkår på dagsordenen.

Derudover har Dansk Erhverv også sat fokus på vigtigheden af en stærk aktiekultur i Danmark, fremhæver Saxo Bank.

"Vi har over det seneste år fået rigtig mange nye kunder i Saxo Bank, og vi ser en voksende aktiekultur, som vi i fællesskab er nødt til at understøtte og gøre endnu stærkere. For en stærk og folkelig dansk aktiekultur er en gevinst for samfundet og virksomhederne – men først og fremmest også for hver eneste dansker, der i endnu højere grad tager kontrollen over sin opsparing og økonomiske fremtid," udtaler Kim Fournais.

Dansk Erhverv har blandt andet meldt sig som en stærk kritiker af regeringens planer om en højere aktieskat.

Erhvervsorganisationens direktør, Brian Mikkelsen, fremhæver, at erhvervslivets stemme styrkes yderligere med Saxo Banks medlemsskab.

"Vi har en fælles agenda om at gøre Danmark mere erhvervsvenligt og bl.a. styrke aktiekulturen i Danmark – og dermed betingelserne for investeringer i iværksætteri, idéer og morgendagens løsninger. Det er i hele samfundets interesse, at vi skaber de bedst tænkelige rammevilkår for dem, der sætter ting i værk. Vi glæder os til samarbejdet," udtaler Brian Mikkelsen.

Nordnet oplever større interesse fra kvinder i at investere 

Saxo Banks vigtige aftale med SDC-banker forsinket i et år 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs