Watch Medier

Realkredit Danmark advarer mod indgreb på boligmarkedet

Der kan være risici forbundet med at følge Nationalbankens råd om indgreb på boligmarkedet, vurderer Realkredit Danmark.

Boligmarkedet kan være følsomt over for indgreb. | Foto: Thomas Borberg

Torsdag advarede Nationalbanken endnu en gang om risikoopbygning på boligmarkedet og opfordrede atter erhvervsminister Simon Kollerup (S) til at gribe ind. Men ifølge Realkredit Danmark risikerer et indgreb at puste til ilden og skubbe en bolignedtur i gang eller måske forværre en mulig fremtidig nedtur, skriver Berlingske.

"En ting er selve den rigtige dosering af indgrebet, noget andet er, at der er en hel del usikkerheder forude for boligmarkedet. Især i forhold til, hvor negativt et rekyl der kan være i vente på boligmarkedet, når vi endelig kommer over på den anden side af pandemien," cheføkonom Christian Hilligsøe Heinig fra Realkredit Danmark til Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs