Watch Medier

Regel om tidlig lukning presser restauranter

Kravet om lukning klokken 22 i de netop forlængede restriktioner undrer restaurationsbranchen. For mange kan det bedre betale sig at holde lukket.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Festen skal stoppe lidt for tidligt, og dermed går mange restauranter glip af vigtig omsætning i de netop forlængede restriktioner. Det skriver Berlingske.

En række restauratører og brancheorganisationer peger på netop tidspunktet klokken 22 for stop af udskænkning som det forretningskritiske. Også hos restaurantkæden Pluto Group i København, der holder Gorilla, Pluto, Retour og Maison lukket.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs