Watch Medier

Snabe: Vi skal udnytte digitalt momentum skabt af covid

Erhvervsliv og samfund har vist en enorm evne til hurtige forandringer under coronakrisen – især via digitale værktøjer. Den bølge skal vi ride videre på, mener Mærsk-formand Jim Hagemann Snabe. Han glæder sig over, at flere anbefalinger fra regeringens Digitaliseringspartnerskab er omsat til politisk handling.

Foto: Thomas Arnbo

Knap to år efter Danmark lukkede ned i marts 2020, har coronapandemien sat sit tydelige spor i hele samfundet. Ikke mindst i erhvervslivet, som har været præget af nedlukninger, usikkerhed og en markant digitalisering.

Trods alle udfordringerne rummer sidstnævnte store perspektiver for fremtiden, mener Jim Hagemann Snabe, der er bestyrelsesformand i A.P. Møller – Mærsk og Siemens.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs