Watch Medier

Tilsyn beder Danske Bank fremskynde hvidvaskoprydning

Danske Bank er i gang med at følge op på tidligere påbud på hvidvaskområdet, men det må godt gå mere tjept, lyder det fra Finanstilsynet, der kræver en tidsplan. Også Nordea får påbud på hvidvaskområdet.

Foto: PR/ Danske Bank

Finanstilsynet giver nu Danske Bank en række nye påbud om at skynde sig med oprydning på hvidvaskområdet og fremsende en tidsplan. Desuden har Nordea fået en række nye påbud omkring hvidvask.

Bankens påbud til Danske Bank gives på baggrund af en rapport, som konsulentfirmaet Duff & Phelps har sendt til Finanstilsynet i december 2020. Rapporten blev udarbejdet i forlængelse af en undersøgelse, der var en fortsættelse af en tværgående undersøgelse af transaktionsovervågning på hvidvaskområdet i et udsnit af større banker i Danmark, der blev indledt i 2019.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs