Watch Medier

Bankernes talerør går i rette med ønske om at udskyde betalingsfrist for coronalån

De fleste virksomheder er i god gænge, så det giver ingen mening at skubbe fristen for tilbagebetaling af coronalån med flere måneder, lydet det fra Finans Danmark, som dermed hælder flere erhvervsorganisationers ønske ned ad brættet.

"Vi ser ikke noget behov for udskydelse," siger Ulrik Nødgaard fra Finans Danmark om virksomheders ønske om at rykke tilbagebetalingsfristen for coronalån. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Bankerne melder hus forbi til flere erhvervsorganisationers ønske om at udskyde fristen for tilbagebetaling af coronalån fra 1. april til 1. august.

”Vi ser ikke noget behov for udskydelse. Det verdensbillede, vi sidder med - også efter den seneste nedlukning er sat i gang - er, at langt de fleste erhvervskunder har det glimrende. Også i de sektorer, som er mere udfordrede, er det klare indtryk fra bankernes side, at der vil kunne findes løsninger for det store flertal,” siger adm. direktør Ulrik Nødgaard fra brancheorganisationen Finans Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Preben Damgaard fordobler sin personlige bundlinje

It-investoren Preben Damgaard fordobler bundlinjen efter et godt år i sit personlige investeringsselskab.. Investeringsformuen stammer fra hans andel af salget af Damgaard Data/Navision til Microsoft i 2002.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs