Watch Medier

Finanstilsynet undgår fit & proper-vurdering af afgået 3F-formand

Da 3F's nu tidligere formand, Per Christensen, forlader bestyrelserne i Arbejdernes Landsbank og Pensiondanmark, er det ikke op til Finanstilsynet at afgøre, om hans adfærd falder inden for grænserne af fit & proper-vurderingen.

Per Christensen sagde farvel til 3F, efter B.T. kunne afsløre, at han ad to omgange har levet et hemmeligt dobbeltliv med to familier. | Foto: Jens Dresling

Der bliver med al sandsynlighed ikke nogen fornyet fit & proper-vurdering af Per Christensen, der tirsdag gik af som formand for 3F og dermed også sagde farvel til formandsposterne i Arbejdernes Landsbank og Pensiondanmark. Det skriver Børsen.

Linda Nielsen, der er professor og dr.jur. ved Københavns Universitet, vil ikke udtale sig om den konkrete sag, men siger, at reglerne om fit & proper-vurderinger blandt andet skal sikre tillid til den finansielle sektor.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Preben Damgaard fordobler sin personlige bundlinje

It-investoren Preben Damgaard fordobler bundlinjen efter et godt år i sit personlige investeringsselskab.. Investeringsformuen stammer fra hans andel af salget af Damgaard Data/Navision til Microsoft i 2002.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs