Watch Medier

DSV-direktør i Shanghai: "Der er måske ca 50 procent af chaufførerne lige nu"

Den lange nedlukning af millionbyen Shanghai i KIna har gjort stort indhug i landlogistikken i et af verdenshandlens absolutte knudepunkter. Det kan tage tid at få infrastrukturen på plads igen, vurderer transportkoncernen DSV’s direktør i regionen.

Foto: Carlos Barria/Reuters/Ritzau Scanpix

Kinas nultolerancepolitik over for corona og nedlukning af Shanghai er gået hårdt ud over landtransporten i millionbyen, der med verdens største containerhavner et af de absolutte knudepunkter for den globale handel.

Spørger man Claus Thomsen, øverste regionsdirektør for DSV’s luft- og søaktiviteter i Asien-Pacific, er der et stort bagtæppe af chauffører, varehuse og landlogistik, der skal i fuld vigør igen, før vareflowet kan strømme normalt i og omkring Shanghai.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs