Watch Medier

SAS får børsbøder for knas med strejkeinformation

SAS får også en bøde fra Nasdaq i København efter en teknisk fejl, som betød, at information om sommerens pilotstrejke ramte medierne før markedet. I forvejen har den svenske børs slået til med en bøde.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Fredag morgen modtog SAS en bøde fra Nasdaq i Stockholm som følge af, at informationen om piloternes nedlæggelse af arbejdet i sommeren, nåede frem til journalisterne før markedet.

Senere fredag følger børsen i København trop.

Således melder SAS, at selskabet også har modtaget en bøde fra Nasdaq i København svarende til det gebyr, som selskabet betaler årligt til børsen. Det konkrete beløb oplyses ikke.

Ifølge SAS var det en teknisk udfordring, der gjorde, at en pressemeddelelse fra SAS med information om strejken først blev udsendt få minutter efter, at pressen havde fået besked.

Nasdaq i Stockholm har givet SAS en bøde på tre gange det gebyr, som selskabet betaler årligt til børsen.

SAS får bøde af børsen i Stockholm

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs