Watch Medier

Headhunter

Formandsskifte i Gyldendal

”Gyldendal har været igennem et par år med store forandringer, men har nu en ny og stærk direktion og en selskabsstruktur, der er faldet på plads,” udtaler afgående formand Poul Erik Tøjner, der afløses af næstformanden.

Sportmaster mister logistikchef

Logistikchef Brian Egen Christensen har valgt at sige op i Sportmaster og takke ja til en lignende stilling i Conaxess Trades danske afdeling.

Jes Dorph-Petersen får værtsjob på Dk4

”Jes er en af de stærkeste journalistiske profiler inden for fodbold,” siger direktør på tv-kanalsen Dk4 om ansættelsen af den tidligere TV 2-vært, som mistede sit job i 2021.

Arla Danmark får ny landedirektør

Henrik Lilballe Hansen flyves fra stillingen som landedirektør i Saudi-Arabien til landedirektør i Danmark. Han afløser Helle Müller Pedersen, der er blevet topchef i ingredienskoncernen Palsgaard.

Irmas marketingchef stopper

Lise Hørdam, der har været marketingchef i Irma siden 2018, har kvittet jobbet i kølvandet på Coops beslutning om at lukke kæden.

Maersk siger farvel til stor profil

Palle Laursen stopper som flådechef i Maersk efter 25 år i rederiet. En anden leder skal også stoppe i Maersk, som er i gang med store interne forandringer.

Gitte Skare er fortid i Dansk Industri

Gitte Skare, der er medejer af kødkoncernen Skare, trækker sig som formand for Fødevareindustriens Arbejdsgiverforening, som næstformand i DI Fødevarers branchebestyrelse og som medlem af DI’s hovedbestyrelse.

Brugsforening vil have ny formand for Coop

Aarhusiansk brugsforening håber, at dagligvarekoncernen Coops nye strategi lykkes, men er ikke overbevist. ”Det største problem i koncernen er ledelsen,” siger formand for brugsforening til Børsen.

KPMG får ny juridisk chef

Tidligere Plesner-advokat er ny juridisk spydspids hos revisions- og rådgivningsvirksomheden KPMG. Forgængeren skiftede i efteråret til at blive medejer af et mindre advokatkontor.

1 - 25 af 3569