Watch Medier

Headhunter

Espresso House skifter ud på dansk toppost

Den danske del af kaffekæden Espresso House får ny chef. Claus Skovfoged, der har ledet det svenske kaffebrand i Danmark siden 2019, fratræder og afløses af Sabrina Jæger, som er fundet internt.

Ny chefanklager gør klar til at slå dørene op i Hækkerups FBI

National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) slår dørene op efter nytår. Men der vil gå længere tid, før frugterne kan høstes af, hvad der skal være et nyt kraftcenter for efterforskning, siger Per Fiig i sit første interview som ny chef i organisationen.

Bold.dk får ny chefredaktør

En erfaren formidler fra fodboldens verden skal fra december styre den journalistiske kvalitet og udvikling på et af landets største fodboldmedier bold.dk. Han har tidligere været redaktør hos DR, nyhedschef på Ekstra Bladets sportsredaktion og redaktør på TV3 Sport.

Salg af Dong og Vestjysk Bank rustede embedsmand til at stå i spidsen for EKF

Peder Lundquist har taget rejsen gennem centraladministrationens hierarki og stået i spidsen for bl.a. børsnoteringen af Dong og salget af Vestjysk Bank. Det har været hårdt – især fordi han sideløbende har opdraget tre børn. Nu bruger han al sin erfaring som direktør for en af landets største finansielle virksomheder.  

Advokat bliver ejendomsdirektør

Det familieejede ejendomsselskab City Apartment får 1. november ny adm. direktør hentet fra advokatfirmaet Lundgrens. Efter 36 år i virksomheden nøjes den nuværende direktør fremover med pladsen i bestyrelsen.

1 - 25 af 1808