Watch Medier

Headhunter

Nye navne i Bunker Holdings bestyrelse

Verden største leverandør af skibsbrændstof, Bunker Holding, mister et prominent bestyrelsesmedlem, der er tidligere topfigur i kapitalfonden EQT. To nye medlemmer indtræder i bestyrelsen.

Finansiel Stabilitet får ny formand

Finansiel Stabilitet, der også er kendt som statens bankoprydningsselskab, har fået ny formand og næstformand, som begge i forvejen var medlem af bestyrelsen. I samme ombæring er der udnævnt et nyt medlem af bestyrelsen.

Fire danskere er optaget i Oscar-akademiet

”Flugt”-instruktøren og filmfolk bag ”Verdens værste menneske” af Joachim Trier er blevet en del af Oscar-akademiet, som tæller knap 10.000 stemmeberettigede medlemmer.

Danica Pension sætter navn på ny topchef

Konstitueret adm. direktør Søren Lockwood er blevet udpeget som ny topchef i Danske Banks pensionselskab, Danica Pension. Han kom til pensionsselskabet ved Danicas overtagelse af SEB Pension.

Formand tager sidste skridt ud af DXC

I april skiftede Peter Winther-Schmidt posten som adm. direktør for DXC Technologies Danmark ud med titlen som bestyrelsesformand for samme selskab. Men den forlader han nu.

Finans Danmark henter Nordea-profil

Finans Danmark har kigget mod Nordea for at finde sin nye økonomiske direktør, efter at forgængeren tidligere på året forlod interesseorganisationen.

1 - 25 af 2772