Watch Medier

Profiler

Finansiel Stabilitets direktør går på pension

Den adm. direktør i Finansiel Stabilitet, Henrik Bjerre-Nielsen, ønsker at gå på pension. Han var chef for Finanstilsynet i årene op til finanskrisen og har efterfølgende været chef for statens oprydder-enhed, Finansiel Stabilitet.

Konsulenthuset Prodata Consult får ny topchef

Søren Rode fratræder som adm. direktør i Prodata Consult og erstattes af en svensk profil fra it-husets egen bestyrelse. Skiftet vil betyde, at selskabet opjusterer sit fokus på markederne uden for Danmark.

Coloplast-arving er ikke længere landets rigeste

Selv om Niels Louis-Hansen, arving til Coloplast, ifølge en opgørelse fra Bloomberg er verdens 255. rigeste person, kan han ikke længere kalde sig den rigeste dansker. De seks rigeste danskere har deres formuer fra Bestseller, Coloplast og Lego.

Svitzer får ny kommerciel direktør for Europa

Slæbebådsrederiet Svitzer har udpeget en ny chef for den kommercielle forretning i Europa. Den nye CCO er fundet internt i det Maersk-ejede rederi, der har sat jagten ind på nu at finde hans afløser.

NNIT skifter ud på to centrale topposter

NNIT's direktør for cloud- og datacenterforretning samt topchefen for konsulent- og udviklerafdelingen skiftes ud samtidig. Ændringerne sker helt udramatisk, siger NNIT's topchef, Per Kogut. Den ene af fratrådte skal videre til endnu ukendt topchefstilling.

DI’s pressechef skifter til Forsikring & Pension

DI skal have ny pressechef, når vicedirektør Per Geckler Møller fratræder sin stilling. Han har fået nyt job som direktør for Public Affairs og Kommunikation i Forsikring & Pension, hvor han tiltræder senest 1. februar.

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Vores sites – gå på opdagelse i alle vores nyheder om dansk og internationalt erhvervsliv

Vil du vide mere om en bestemt branche eller et bestemt område? Watch Medier dækker dansk erhvervsliv tættere end noget andet medie og udgiver desuden en række internationale sites. Se mere herunder.