Watch Medier

Headhunter

Nille Klæbel forfremmet i svensk koncern

Efter godt et år i front for biotekselskabet Atlas Antibodies avancerer topchef Nille Klæbel til stillingen som koncernchef i Atlas-gruppen, der – ud over biotekselskabet – også tæller en service- og laboratorievirksomhed.

DI har fået ny formand

Bestyrelsesformanden for it-selskabet EG, Klaus Holse, er valgt til formand for Dansk Industri

Jyllands-Postens kommercielle direktør går af

Efter tre år forlader den kommercielle direktør for avisen Jyllands-Posten og onlinemediet Finans sin stilling ved udgangen af oktober for at hoppe videre til ”næste kapitel” i karrieren.

Capgemini ansætter ny divisionschef

Kaspar Bøgh Christensen bliver ny chef for Capgeminis forretningsenhed for digital kundeoplevelse (DCX), og han får til opgave at sætte fart på vækstpotentialet i divisionen, som har oplevet en stigning i efterspørgslen, blandt andet fra life science-sektoren.

Dagrofa Foodservice udvider med sortimentschef

Den nye sortimentschef i dagligvarekoncernen Dagrofas division for salg til restauranter, kantiner, caféer og kiosker har en fortid som madansvarlig i Magasin du Nord samt som bud og senere direktør i The Scandinavian Pizza Company.

Ekspanderende softwareselskab henter ny topchef

Det bliver Jesper Essendrop, der skal lede det hastigt voksende softwareselskab Queue-it. Den mangeårige CEO Niels Henrik Sodemann bliver dog i virksomheden, som udvikler software til digital køstyring.

1 - 25 af 3025