Watch Medier

Headhunter

Mærsks investor-chef skifter job

Stig Frederiksen, der har været chef for investor relations i A.P. Møller-Mærsk siden 2016, forlader selskabet for igen at blive analytiker. Denne gang hos ABG Sundal Collier, hvor han skal dække danske sværvægtere, heriblandt Mærsk.

Efter 28 år: Topchefskifte på Kristeligt Dagblad

Erik Bjergager stopper som chefredaktør og adm. direktør for Kristeligt Dagblad, der er en af landets få aviser med oplagsfremgang. Fremover splittes ledelsesansvaret dog op mellem to afløsere, som begge er fundet internt.

Næstkommanderende i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm, der i 14 år har været en ledende skikkelse hos den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, forlader nu jobbet i Heimstaden.

Arbejdernes Landsbank udpeger ny formand

Der er sat navn på den nye formand samt næstformand i Arbejdernes Landsbank, efter at 3F-formand Per Christensen måtte trække sig. Banken er landets femtestørste pengeinstitut og for nylig rykket op blandt de systemisk vigtige banker (SIFI).

Advokatguiden ansætter ny direktør

Den nordiske platform Advokatguiden, der giver mulighed for at sammenligne advokater, har fået ny direktør. Firmaet sigter efter international udrulning.

Freetrailer får ny finansdirektør

Den nye finansdirektør i udlejningsselskaebt Freetrailer skal spille en vigtig rolle i, at selskabet når sit mål om en øget omsætning i 2022.

Ny vicedirektør i Dansk Industri

For anden gang på et år bliver Kim Haggren forfremmet hos Dansk Industri. Denne gang træder den tidligere advokat op på næstøverste niveau som en af organisationens fem vicedirektører.

Deas henter chef til nyt forretningsområde

Thomas Fog skifter servicekoncernen Coor ud med ejendomsforvalteren Deas, hvor han får ansvaret for et nyt center for udvikling, byggeteknisk rådgivning og facility management.

Chef stopper i DSB Ejendomsudvikling

Christian Melgaard er stoppet i DSB Ejendomsudvikling, hvor han siden 2019 har været chefprojektudvikler. "Jeg er klar til nye udfordringer, når det rigtige dukker op," skriver han.

1 - 25 af 2160

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs