Watch Medier

Tryg henter ny PA-chef i Dansk Energi

Forsikringsselskabet Tryg finder ny Public Affairs-ansvarlig uden for forsikringsbranchen.

Rasmus Jørgensens første job i forsikringsbranchen bliver som public affairs-ansvarlig i Tryg. | Foto: Philip Davali/Ekstra Bladet, Philip Davali

Tryg har fundet en ny ansvarlig for public affairs. Valget er faldet på 36-årige Rasmus Jørgensen, der ikke tidligere har arbejdet i forsikringsbranchen, men som kommer fra en stilling som chefkonsulent og personlig assistent for adm. direktør Lars Aagaard i Dansk Energi.

I et LinkedIn-opslag skriver Rasmus Jørgensen, at han har haft en god start i sit nye job og fortæller, at han bl.a. skal arbejde med ”de store samfundsdagsordener som arbejdsmarked, sundhed, klima, cybersikkerhed, ældreområde, bæredygtighed, mv. Jeg glæder mig til at komme i sving.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Læs også