Watch Medier

Omvæltning i biotekselskab: Navneskift, chefafgang og tidligere minister i bestyrelsen

Biotekselskabet Oncology Venture skifter navn, mister sin finansdirektør og indlemmer amerikansk biotekchef og tidligere forsvarsminister Søren Gade i bestyrelsen.

Tidligere forsvarsminister Søren Gade (V), der er medlem af Europaparlamentet, indtræder i besttyrelsen for et dansk biotekselskab. | Foto: Martin Lehmann/Politiken

Det er i sandhed forandringens tider i det Hørsholm-baserede biotekselskab Oncology Venture, der er børsnoteret i Sverige, og som udvikler præcisionsrettede lægemidler mod en række kræftsygdomme.

I september sidste år tog en helt ny ledelse over med amerikaneren Steve Carchedi som ny topchef og Henrik Moltke som ny kassemester efter en abrupt afgang for de tidligere chefer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nye danske gasprojekter gemmer sig under Nordsøens overflade

Total Energies har allerede annonceret planer om at udvikle gasfelterne Valdemar Bo Syd og Halfdan Nord i den danske del af Nordsøen. Efter dem ligger også en række andre danske gasprojekter klar i pipelinen. Analysehuset Rystad forventer gasinvesteringer for flere milliarder kroner frem mod 2030.

Læs også

Relaterede