Watch Medier

Statens ejendomsselskab mister sin øverste direktør

Karen Mosbech forlader statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, efter 11 år i spidsen. Hun stopper endegyldigt til sommer og har selv truffet beslutningen, oplyser hun. Det er kun få måneder siden, at selskabet fik ny bestyrelsesformand.

Karen Mosbech stopper efter 11 år i spidsen for Freja Ejendomme. | Foto: Valdemar Jørgensen

Efter 11 år i spidsen for statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, stopper Karen Mosbech som adm. direktør 30. juni næste år.

Det oplyser Freja Ejendomme i en pressemeddelelse, hvor den afgående direktør fortæller, at hun selv har taget beslutningen.

"Det er naturligvis efter grundige overvejelser og ikke uden vemod, at jeg har besluttet at fratræde stillingen som adm. direktør i Freja," lyder det fra Karen Mosbech.

Få måneder efter ændringer

Karen Mosbechs stop kommer få måneder efter, at Egmont-direktør Hans J. Carstensen avancerede fra en rolle som næstformand til formand for bestyrelsen.

Inden da havde Søren Johansen været formand i ca. ti år. Da Hans J. Carstensen tiltrådte, udtalte Karen Mosbech:

"Hans kender Freja rigtig godt efter seks år som næstformand, og jeg ser frem til at fortsætte vores gode og tætte samarbejde."

I forbindelse med dagens meddelelse udtaler han:

"Jeg vil gerne benytte lejligheden til at rette en stor tak til Karen for hendes kæmpe indsats i Freja Ejendomme. Resultaterne taler deres eget tydelige sprog, og det bliver nogle store sko, hendes efterfølger skal udfylde. Jeg er meget ked af at se hende forlade Freja, men har omvendt også stor respekt for hendes beslutning."

Over for EjendomsWatch oplyser Freja-direktør Carsten Rasmussen, at han ikke er kandidat til jobbet som adm. direktør.

Næstformand rykker frem i bussen og bliver formand for Freja Ejendomme

Forsinkede kommuneplaner gav lavere udbytte fra Freja Ejendomme end forventet 

Freja Ejendomme sælger sjællandske ejendomme til lokale købere 

Mere fra Watch Medier

Netcompany skal udvikle EU's digitale identitets-wallet

Det danske it-selskab Netcompany er blevet tildelt kontrakten på at udvikle European Digital Identity Wallet i samarbejde med selskabet Scytáles. Projektet er del af en EU-plan om at skabe en europæisk digital identitetsramme, der er tilgængelig for alle EU-borgere og virksomheder.

Danske Swedbank-kunder må på jagt efter ny bank

Swedbank vil lukke sin danske afdeling, og det betyder, at bankens danske kunder skal ud og finde sig en anden bank. Et nyt partnerskab med Sydbank omfatter nemlig ikke Swedbanks danske kunder. Den svenske banks ansatte i Danmark bliver afskediget.

Læs også

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs