Tidligere godsdirektør skal stå i spidsen for Dansk Biogasrådgivning

Dansk Biogasrådgivning får den tidligere direktør for Overgaard Gods bag rattet fra d. 1. oktober.
Foto: PR-foto
Foto: PR-foto

Siden foråret har Dansk Biogasrådgivnings bestyrelse ledt efter en person til at stå i spidsen for selskabet, og nu er søgningen afsluttet.

Det bliver Claus Berggreen, der fra 1. oktober skal være direktør for Dansk Biogasrådgivning, skriver selskabet i en meddelelse.

Branchen er ikke ny for den kommende direktør, der tidligere har været direktør for Overgaard Gods, som driver et biogasanlæg.

"Jeg tiltræder med ydmyghed i en virksomhed i vækst med engagerede og dygtige medarbejdere, som er parat til at yde deres bedste. Det glæder jeg mig til at være en del af og bidrage til - dels med mine erfaringer i mine forrige job, og dels fordi jeg finder den grønne omstilling væsentlig for klima og landbrug," siger Claus Berggren i pressemeddelelsen.

Ifølge Dansk Biogasrådgivnings bestyrelsesformand har den grønne omstilling sat fart på udviklingen i biogasbranchen.

Det stiller krav til rådgiverne om at følge med udviklingen inden for etablering, udvidelse, optimering og drift af biogasanlæg.

"Med Claus Berggren får vi en stærk lederprofil, som kan drive virksomheden videre på sin vækstrejse," siger Søren Kristensen i pressemeddelelsen.

Omkring 40 pct. af Danmarks samlede biogasproduktion kommer fra anlæg, som Dansk Biogasrådgivning har været med til at udvikle og rådgive med.

Dansk Biogasrådgivning blev stiftet i 2013 og er et datterselskab til Dansk Energirådgivning. Sidstnævnte fik også en ny direktør d. 1. september i form af Johnny Ryser.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også