Watch Medier

Ingredienskoncern henter fermenteringschef fra Noma

Med ansættelsen af en fermenteringsspecialist fra Michelin-restauranten Noma vil ingredienskoncernen Chr. Hansen udforske nye smage inden for fermentering og komme med bud på klimavenlige løsninger i fødevarebranchen.

Den canadiske kok, madforsker og kogebogsforfatter, David Zilber, får fremover en plads på holdet i Chr Hansens fermenteringsteam. | Foto: PR CHr Hansen / Asmund Sollihøgda

Den danske ingredienskoncern Chr. Hansen har ansat den københavnske restaurant Nomas nuværende chef for fermentering, David Zilber. Han skal være med til at udbrede forståelsen for fermenteringsprocessen samt skabe nye løsninger til et klimavenligt fødevaresystem, fremgår det af en pressemeddelelse fra Chr. Hansen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs