Ingredienskoncern henter fermenteringschef fra Noma
![Den canadiske kok, madforsker og kogebogsforfatter, David Zilber, får fremover en plads på holdet i Chr Hansens fermenteringsteam. | Foto: PR CHr Hansen / Asmund Sollihøgda](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article12466548.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7cmztt5mo6f12wggtidn.jpg)
Den danske ingredienskoncern Chr. Hansen har ansat den københavnske restaurant Nomas nuværende chef for fermentering, David Zilber. Han skal være med til at udbrede forståelsen for fermenteringsprocessen samt skabe nye løsninger til et klimavenligt fødevaresystem, fremgår det af en pressemeddelelse fra Chr. Hansen.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Chr. Hansen sælger naturfarve-afdeling i milliardhandel
For abonnenter
Ingrediensbranchen skal høste på global grøn omstilling
For abonnenter