Watch Medier

Ingredienskoncern henter fermenteringschef fra Noma

Med ansættelsen af en fermenteringsspecialist fra Michelin-restauranten Noma vil ingredienskoncernen Chr. Hansen udforske nye smage inden for fermentering og komme med bud på klimavenlige løsninger i fødevarebranchen.

Den canadiske kok, madforsker og kogebogsforfatter, David Zilber, får fremover en plads på holdet i Chr Hansens fermenteringsteam. | Foto: PR CHr Hansen / Asmund Sollihøgda

Den danske ingredienskoncern Chr. Hansen har ansat den københavnske restaurant Nomas nuværende chef for fermentering, David Zilber. Han skal være med til at udbrede forståelsen for fermenteringsprocessen samt skabe nye løsninger til et klimavenligt fødevaresystem, fremgår det af en pressemeddelelse fra Chr. Hansen.

"Hos Noma følte jeg, at jeg havde opnået alt, hvad jeg havde sat mig til og meget mere. Også pandemien fik mig virkelig til at tænke på verdens form fra et nyt perspektiv. Jeg vil tage de værdier og principper, som jeg tror på, til det næste niveau og skalere dem op for at påvirke reel ændring i fødevaresystemet. Og Chr. Hansen er allerede et sådant kraftværk inden for den verden (...) Derfor føles det virkelig som et perfekt match," siger David Zilber i en skriftlig kommentar.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede