Watch Medier

Mikkeller-stifter henter efter 15 år afløser ind på direktørposten

Grundlæggeren af det danske specialbryggeri Mikkeller træder tilbage som adm. direktør og glider over i en ny kreativ rolle i virksomheden. Afløseren i direktørstolen er hentet ind med en fortid i både Pandora og Carlsberg.

Mikkel Borg Bjergsø dyopper som direktør for at hellige sig den kreative side. | Foto: Mikkeller / Camilla Stephan

Fra 1. november træder grundlæggeren af bryggeriet Mikkeller – Mikkel Borg Bjergsø – væk fra direktørstolen i den danske specialølskoncern, hvor han overlader tøjlerne til en ekstern afløser i form af 44-årige Kenneth Madsen.

"Gennem de seneste år, har jeg brugt rigtig meget tid på forretningsdelen, og det er egentlig ikke det, jeg brænder mest for, så med Kenneths hjælp får jeg tid til at koncentrere mig om og tage mig ordentlig af det, som jeg er bedst til, nemlig at udvikle den kreative del af Mikkeller, produkterne og brandet," siger Mikkel Borg Bjergsø i en skriftlig kommentar.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs