Watch Medier

Mikkeller-stifter henter efter 15 år afløser ind på direktørposten

Grundlæggeren af det danske specialbryggeri Mikkeller træder tilbage som adm. direktør og glider over i en ny kreativ rolle i virksomheden. Afløseren i direktørstolen er hentet ind med en fortid i både Pandora og Carlsberg.

Mikkel Borg Bjergsø dyopper som direktør for at hellige sig den kreative side. | Foto: Mikkeller / Camilla Stephan

Fra 1. november træder grundlæggeren af bryggeriet Mikkeller – Mikkel Borg Bjergsø – væk fra direktørstolen i den danske specialølskoncern, hvor han overlader tøjlerne til en ekstern afløser i form af 44-årige Kenneth Madsen.

"Gennem de seneste år, har jeg brugt rigtig meget tid på forretningsdelen, og det er egentlig ikke det, jeg brænder mest for, så med Kenneths hjælp får jeg tid til at koncentrere mig om og tage mig ordentlig af det, som jeg er bedst til, nemlig at udvikle den kreative del af Mikkeller, produkterne og brandet," siger Mikkel Borg Bjergsø i en skriftlig kommentar.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede