Watch Medier

Anonym mail udløser formands-exit i stort medicoselskab

En anonym mail fra kritiske investorer i medicoselskabet Ambu får formand Lars Rasmussen til at trække sig. Investorerne peger på en interessekonflikt mellem hans to formandsposter i Ambu og Coloplast, men Lars Rasmussen tror, kritikerne har spekuleret i kursfald. Stifterfamilien bag Ambu finder hans afgang "ærgerlig".

Lars Rasmussen, mener, hans kritikere har shortet Ambu-aktien, men forlader formandsstolen. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Ambu får ny bestyrelsesformand ved udgangen af året. Det står klart, efter at det børsnoterede medicoselskab fredag oplyste, at nuværende formand Lars Ramussen ikke genopstiller.

Lars Rasmussen har ellers kun siddet i formandsstolen i Ambu siden december 2019. Han var i mange år topchef for et andet stort dansk medicoselskab, Coloplast, og har i dag hele tre tunge formandsposter i den danske medicinal- og medico-industri, nemlig i Ambu, Coloplast og Lundbeck.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede